Main Page Sitemap

Treinkaartjes kortingsactie


treinkaartjes kortingsactie

in de periode van 30 oktober t/m Te gebruiken in de daluren en het weekend in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Mocht je 1 kind t/m 5 jaar oud hebben, dan kan deze gratis in het bed slapen. Jongeren van 12 t/m 18 jaar bestellen 3 Dagkaarten voor 36 ( 12 per dagkaart waarmee zij drie dagen onbeperkt kunt reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Wij houden u op de hoogte en informeren u over de mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes in 2019. Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? NS Dagretour 23 (Februari 2019 bekijk Actie. Check dan eerst of je gebruik kunt maken van een combinatieticket waarmee je én korting krijgt op de entreeprijs en voordelig met de trein kunt reizen. Trein Jongerentoer voor 33 T/m 30 augustus 2017 bestelt u de Trein Jongerentoer voor 33, waarmee jongeren van 12 t/m 18 jaar oud 3x onbeperkt kunnen reizen in de zomervakantie van 01 juni t/m 03 september 2017. Maandelijks bestelt u via hier treinkaartjes met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v. Via /afgestudeerd heeft de NS een speciaal aanbod voor ex studenten. In februari bestelt u een NS Dagretour voor 23 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m De NS dagretour is online te bestellen bij ActieVanDeDag en beperkt verkrijgbaar.

Goedkoop treinkaartje met 70 korting! Overzicht van treinkaartjes acties in Februari 2019. Een treinticket bij NS International met korting boeken?

Leuke evenementen, dagjes uit, pretparken en dierentuinen worden gecombineerd met een NS dagretour met korting. Op feestdagen kan het zo zijn dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de kortingsregeling, tevens zijn aangeschafte treinkaart acties vaak niet geldig op feestdagen. Er zijn regelmatig aanbiedingen verkrijgbaar, waarmee u een goedkope treintickets voor een treinreis naar Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Keulen, Parijs of Londen kunt boeken. Meer over: Kruidat treinkaartjes NS dagretour Bakker Bart 20 T/m bestelt u bij de Spoordeelwinkel een combiticket NS Dagretour lunch bij Bakker Bart voor. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Mysteryland wordt dit jaar gehouden op 23 t/m 26 augustus 2019!

Kortingsactie jumbo spellen, Clinique kortingsactie,


Sitemap