Main Page Sitemap

Kortingsbon tikibad


kortingsbon tikibad

per ticket. Waar: je hebt de bon uit de agenda nodig die klanten aan het eind van het jaar in de bus krijgen. Zonder online korting betaal je aan de kassa een hoger bedrag. Omdat parkeren ook 9,- per auto kost, ben je voor een dagje uit dus 131. Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs ng verder.

Deze korting gaat over de kassaprijs van 24,- (onbeperkt) of 21,50 voor 4 uur. Je kan dus alleen naar het Tikibad. Op de hoogte blijven van al het Tiki-nieuws? Waar: op de site van Vakantieveilingen of, ticketveiling is er meestal wel een veiling te vinden.

Subway kortingsbon, Hoe maak je een kortingsbon in etsy shop,

Kijk hier voor actuele prijzen. In de winter zijn er kortingen op de Sinterklaas dagen. Let op: het attractiepark is op dit moment gesloten en gaat pas in het zomerseizoen 2019 weer open. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting voor het Tikibad een euro of 7,50 ligt (je betaalt dan 15,- voor je ticket). Hierdoor langere wachttijden bij de glijbanen en bij de douches. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Tikibad Duinrell online bestellen 22 mensen gingen u voor, vanaf 1 euro naar een uitje als Tikibad Duinrell. Uiteraard kan dat goedkoper! Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Tikibad kortingskaarten, Comic-con kortingsbonnen,


Sitemap