Main Page Sitemap

Korting rijksmuseum ing pashouders


korting rijksmuseum ing pashouders

toegankelijk te maken voor een breed publiek, aldus de bank. Rijksmuseum ontwikkelde de bank een video waarin de Nachtwacht tot leven kwam als flashmob, een video die internationale aandacht kreeg. Rijksmuseum, interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan. ING -betaalpas krijgt een bezoeker 10 korting bij aanschaf van twee toegangskaarten, of 5 korting op een enkel kaartje. Deze kortingscodes van Rijksmuseum heb je gemist! Handig om te weten over, rijksmuseum, het. ING en het, rijksmuseum sinds 2005 intensief samen om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken voor het museum en om de relatie 30 korting gordijnen hema met de Nederlandse bezoeker te versterken.korting rijksmuseum ing pashouders

ING betaalpas krijg je 50 korting op de entreeprijs van het, rijksmuseum. De Rijksshop bestaat uit twee verdiepingen met cadeaus, kunstgeschiedenis en jeugdboeken. Geldig t/m december 2018, ontvang 5 korting op je kaartje, pak deze code95fd.

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan. De actie is gedurende de hele maand juni 2015 geldig, uitsluitend aan de kassa. ING sponsort daarom wereldwijd verschillende kunst- en cultuurprojecten en richt zich op (inter)nationaal bekende Nederlandse iconen zoals het. Om dit jubileum te vieren worden. Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré en het Concertgebouworkest. ING werd in 2013 uitgeroepen tot, sponsor voor het Jaar, en nam voor zijn sponsoractie bij de heropening van het. Niet geldig in combinatie met kortingsacties en aanbiedingen. ING ziet cultuur als een verbindend element in onze maatschappij. De Rijksshop bestaat uit twee verdiepingen met cadeaus, kunstgeschiedenis en jeugdboeken. ING klanten in het zonnetje gezet met korting op de toegangskaartjes van het museum. Wij streven ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. Rijksmuseum, maximaal, maximaal, gEEN code nodig, winterdagen.


Sitemap