Main Page Sitemap

Korting bus studenten ov


korting bus studenten ov

aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Voor 19 bestelt u een NS dagretour voor een bestemming naar keuze, waarmee u een heen en weer reist in het weekend. Lees meer: Goedkoop met de trein naar Slagharen. Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Bestel een goedkope NS dagretour en ga kortingscode bax shop forum eropuit met de trein! Op zaterdag vindt Emporium Festival plaats en zullen duizenden feestgangers zich weer richting het terrein begeven. Met de trein naar Emporium? Als je ervoor kiest je abonnement niet op te halen, ontvang je geen extra studiefinanciering.

Geen idee waar je een ophaalautomaat kunt vinden? Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Doe je mbo 1 of 2, dan is je studentenreisproduct altijd gratis.

Bijenkorf korting kitchenaid
Korting ijssculptuur brugge 2019
Lion king musical 20 euro korting
Sneakers kortingsbon

Om gebruik te maken van een studentenreisproduct moet je een persoonlijke OV-chipkaart hebben, met een anonieme OV-chipkaart gaat dit dus niet! Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van 50,60 voor een bedrag van 19,50 aan te schaffen. Lees meer: Klaar met studeren? Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. U kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2018 aanwezig zijn. Je komt nu op een pagina terecht waar je al je persoonsgegevens in moet voeren. Als je dit gedaan hebt ontvang je thuis een formulier om een studentenreisproduct te koppelen aan je persoonlijke OV-chipkaart. Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op én dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Kinderen van 4 tot 11 jaar betalen slechts 17,- voor een combiticket en volwassene 31! Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Deze dagretour actie is tevens geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur.

Procenten korting berekenen groep 8, Babygoodies kortingscode, Shop4hoesjes nl kortingscode,


Sitemap