Main Page Sitemap

Korting sauna thermen barendrecht


korting sauna thermen barendrecht

kortingscodes fietsenwinkel.nl u badkleding kunt dragen? Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen R beoordeling achter te laten.

De sauna en het beautycenter zijn afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Ook hier komt de persoonlijke aanpak van de Thermen helemaal tot zijn recht en voel je je niet alleen bijzonder maar ook herboren na een heerlijke behandeling. Ook heerlijk is de speciale scrubruimte waar je de dode huidcellen van je lichaam kan verwijderen en natuurlijk het bijzondere bloemenbad.

Payleven korting
Vitae wellness sittard korting

Via de volgende link /2019nfn, dit aanbod geldt voor alle sauna's van de Select Wellness korting schiphol travel taxi Group. Afkoelen baden, na een saunagang is het belangrijk om het lichaam ook weer af te koelen. Beautybehandelingen massages, tussen de saunagangen door of als onderdeel van een arrangement kun je bij Thermen Barendrecht ook terecht voor een heerlijke massage of beautybehandeling. Heel plezierige sauna, mooie tuin, heerlijk schoon. Dit ledenvoordeel voor alle SWG-saunas gaat maandag van start. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. De saunacabines bevinden zich zowel binnen als op het buitenterrein, wat weer een heel nieuwe ervaring geeft. Deze bevinden zich zowel binnen als buiten. Nu kom ik vrijwel altijd uit op de (lekkere) tonijnsalade. Seizoensaanbieding, select Wellness Group biedt NFN-leden ieder kwartaal een unieke aanbieding. Beoordeling, details, kindvriendelijkheid kunnen ze wel wat meer aandacht aan besteden. Ligging, faciliteiten, service, hygine, eten en drinken.korting sauna thermen barendrecht

Prettige jaarwisseling en een goed sauna -jaar namens het gehele, thermenTeam.
Vlakbij Rotterdam vindt u, thermen Barendrecht.
Geniet van de kwaliteit en rust van onze.


Sitemap