Main Page Sitemap

Korting sanadome groupon


korting sanadome groupon

enorm in opmars. De toename van combinatiebedrijven zoals saunas in combinatie met yoga, meditatie en andere op spirituele wellness gerichte concepten zoals het Vitaliteitprogramma van de Veluwse Bron en Spirtueelcentrum Sauna Cleopatra in Sneek, blijft. Besteed voldoende tijd aan comfort in je wachtruimten en/of lounge-/restaurantgedeelten. Kijk voor verlichting eens bij Beautyresort Devarana kortingsbon nursesdna en voor comfort bij Sauna Beauty Easyfeeling. Groot is niet gelijk aan goed. Wij bedoelen hiermee nadrukkelijk niet reguliere bedrijven waar een deel af te huren is of er enkel privéhuur mogelijk is op bepaalde dagen maar bedrijven die alleen privé af te huren zijn. Kruidstempelmassages en hotstone-massages blijven een trend. Toename investering onderhoud en verbetering bestaande faciliteiten.

Omdat de aanwas van nieuwe bedrijven in 2011 blijft is de trend vernieuwende en eigenzinnige faciliteiten aan te bieden een feit. Laat je gast niet onnodig in het ongewisse.

De voeten zijn (eindelijk!) terug van weggeweest in het aandachtsveld van de consument. Veel programmas hebben een merknaam of een daarvan afgeleidde naam, maar programmas om in de gaten te houden in 2011 zijn de 'trampoline'-programmas en de 'fly'-programmas. In mindere mate populair maar zeker in populariteit toenemend is de rasul. Comfort is ook duidelijkheid in communicatie; wachten of vertraging hoeft geen probleem te zijn maar kies voor duidelijkheid en eerlijkheid. Trends Algemeen * Uitbreiding bestaande faciliteiten/producten. Medisch gezondheid, medische aspecten verweven zich steeds verder in wellness. Belangrijk hierbij is het niveau van de saunameester en hoe hij/zij de gasten voldoende informeert en de veiligheid in acht neemt naast, vanzelfsprekend, de beheersing van de daadwerkelijke opgieting. Communiceer en bied indien nodig of verstandig een compensatie aan in de vorm van een bijvoorbeeld een drankje of korting. Bedenk bijvoorbeeld hoe het plafond eruit ziet voor je liggende saunagast, Thermen Tilburg heeft dit uitstekend opgepakt en biedt de 'drijvers en liggers' een nieuw uitzicht.

Beauty verzorging * De trend in verzorgingsproducten voor zowel gelaat als lichaam: producten met een 'glansje' voor een meer zomerse en minder winterse, vermoeide uitstraling. Was het eerst een soort 'prediken tegenwoordig speelt men in op de vraag van lezers. Wil jij dat er voor jou gekozen wordt? In combinatie met de opkomst van mindfullness cds en activiteiten zoals yoga via spelcomputers maken kennis maken met de mogelijkheden eenvoudiger. Stilstaan bij wat je doet en waarom je het doet maakt steeds vaker deel uit van ons 'mindfullness' bestaan. Wat in Belgi al jaar en dag normaal is op het gebied van sauna wordt ook steeds vaker in Nederland gezien: de privé af te huren saunas. Ook de Indiase geneeswijze ayurveda vindt haar weg steeds vaker in de wellness aangezien deze zich onder andere bedient van voedingssupplementen en massages. Bedrijven welke nieuw gebouwd werden of investeerden in vernieuwing/aanvulling kwamen afgelopen jaar met nieuwe soorten cabines en baden.


Sitemap