Main Page Sitemap

Cjp korting bij we


cjp korting bij we

de beroepspraktijk. Culturele organisaties worden dan ook aangemoedigd speciaal aanbod te ontwikkelen voor deze doelgroep. Vrienden van Fulcotheater krijgen 1,- korting (voor maximaal 2 kaartjes) voor de voorstellingen die zijn voorzien van het Vriendenlogo. Dit kost niets, maar lukt niet altijd.

Dat kan als de voorstelling minimaal 5 dagen NA vandaag plaatsvindt. Met een CJP Docentenpas kunt u als docent met korting winkelen en de bioscoop, musicals, theater en musea bezoeken. Daarna vervalt de reservering. Kinderen 6 t/m 12 jaar 10 9,00, volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar 19,90 17,90.

Playstation plus kortingscode 2019
Kortingsbon party at home ideas
Uithof skien korting
Simyo korting

Uiteraard kunt u wel vooraf uw kaartje voor het Park aanschaffen. Wel of niet persoonlijk, plaatsbewijzen met korting: 65, CJP, U-pas en Vriend, zijn persoonlijk. U kunt uw jas gratis ophangen in de garderobe. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen.00.30. Op theaterbonnen kunnen wij geen geld teruggeven. Tenzij anders vermeld geldt voor senioren (65) en CJP-houders standaard een persoonsgebonden korting van 1,- per plaatsbewijs. Komt u met de auto, dan kunt u vanuit de parkeergarage met de lift direct in het Theatercafé of de Theaterzaal komen.


Sitemap